Här huserar ett fruntimmer som börjat blogga på gamla dar. Jag kommer att skriva om allt som faller mig in. Hemmet, familjen, Jämtlandsstugan, trädgård men framför allt kommer nog mitt pysslande att ta överhanden.

fredag 7 maj 2010

Grytvantar

När man köper grytvantar är de alltid så enormt stora. Speciellt tummen är stor och klumpig.
Jag ville ha en lite nättare variant som passade min hand så jag virkade ett par för just mina händer. De blev jättebra och det finns inget "extratyg" som fladdrar runt näven.
Får nog göra ett par till hemmet också för dessa hänger förstås på torpet.

Kram Maidi7 kommentarer:

 1. Vilka härliga grytlappar och grytvantar du gjort...förstår att du vill ha fler...Duktig du är på att virka. Själv kan jag bara virka långa snören*ler kramis semlan

  SvaraRadera
 2. Du e så duktig! Man kanske ska ta och lägga en order ;). Får kolla på dem när jag kommer upp till topet och hälsar på. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittade till mej. Visst är det kul när man skriver om lite av varje. Jag gör precis som du.Fina virkade vantar du har gjort tycker jag.
  Ha en bra kväll.
  Kram
  Birgit

  SvaraRadera
 4. Vilken bra ide` varför har man inte kommit på den? jag använder aldrig grytvantar just därför att de är för stora.Snygga är dom också.

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren i min blogg! Roligt att du tittade in! Jag har tittat litet i din nu också och det var jättetrevligt, så jag tittar nog in igen!
  Vårhälsningar från södra Skåne!

  SvaraRadera
 6. Toppenfina grytlappar o vantar. Härligt med en veckas semester, hoppas vädret blir bra, allt går ju lättare då.
  Kram Eva

  SvaraRadera

Bloggintresserade

Bloggarkiv