Här huserar ett fruntimmer som börjat blogga på gamla dar. Jag kommer att skriva om allt som faller mig in. Hemmet, familjen, Jämtlandsstugan, trädgård men framför allt kommer nog mitt pysslande att ta överhanden.

fredag 8 april 2011

Deppigt


Hej i stugorna, hoppas ni har det bra! Vill bara tala om att jag lever och har det rätt så bra men det finns en del moln på himmelen just nu så därför är det en liten form av bloggtorka för min del. Min brorson ringde i förrgår och berättade att han funnit sin pappa (min bror) liggandes till synes livlös på golvet i sitt hem och att han nu ligger på sjukhuset. Idag är han nedsövd eftersom han fått en hel del kramper som expertisen inte riktigt vet vad det beror på. Det är 82 mil för mig att komma dit men jag skulle vilja vara nära min bror nu. Jag vet ju att han får den vård och omsorg han behöver men jag skulle ändå vilja vara där just nu även om jag inget kan göra. Jag är ett s.k. sladdbarn så mina 2 syskon är 14 och 15 år äldre än mig och det är på de 15-onde senaste åren ung. som jag kommit min bror riktigt nära så därför känns det extra jobbigt.


En annan sak som också oroar är att min dotter (tjejernas mamma) har fått en stor cysta på en äggledare och den har vuxit med rekordfart så hon ska in och opereras nu på Måndag och de kan inte säga om det är en godartad eller en elakartad variant. Idag har hon varit här hos mig och jag har lärt henne hur decoupage funkar och hon är så enormt pysselsugen och det blir jag så jätteglad för.. Snälla ni alla goa bloggvänner: Håll era tummar för både min bror och min dotter.... Just nu kan jag inte riktigt sortera tankarna själv .. Dessutom får jag ingen ordning här på bloggen för allt som jag ställer upp i bra stycken och föröker hålla radavstånd m.m. så flyter allt ihop till en stor klump..

39 kommentarer:

 1. Huga, vilken oro du lever i nu. Hoppas allt ordnar upp sig för dina nära och kära.
  Jag hållar tummar och tår att du fort ska få bra besked.

  Nattkram
  strömma

  SvaraRadera
 2. Kraaamar om Dej och håller tummarna, hårt, hårt för det allra bästa för Dina nära ♥

  Eva

  SvaraRadera
 3. Förstår att du har det tungt just nu med stor oro.
  Håller både tummar och tår hårt för att det skall sluta bra för alla parter.
  Varma kramar.

  Marie

  SvaraRadera
 4. Hej min vän!
  Det var tråkigt med alla tunga besked du fått i dagarna och hoppas du får stöd och hjälp att dela med någon!
  Styrkekram till dig! /Bea

  SvaraRadera
 5. Usch, vad jobbigt du har det just nu, med de som står dig närmast.
  Jag skickar en styrkekram till dig och tänker på dig de här dagarna.
  Din bloggvän Anne-Lie

  SvaraRadera
 6. Så jobbigt du har det nu. Hoppas att det blir ljusare dagar så småningom. Hoppas allt ordnar sej med din bror och din dotter!

  Styrkekramar i massor!

  SvaraRadera
 7. Förstår verkligen din deppighet och bloggtorka, å så tunga saker...önskar att allt går bra för alla och sänder dig varma omtankar!

  SvaraRadera
 8. Här kommer en JÄTTESTOR BAMSEKRAM!!!!!!!Hoppas att det går bra med både din bror och dotter,håller ALLA tummar jag har.Kram Ulrika

  SvaraRadera
 9. Klart att jag håller tummarna hårt för dig och de dina. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa.
  Många soliga kramar till dig Birgit

  SvaraRadera
 10. Tänker på er alla då! Stor kram till dig Maidi och så håller jag tummarna! Förstår att du har mycket att få rätt på nu. Kanske du ska ta dig de 82 milen, för att du vill...Massor av kramar!/Ezter

  SvaraRadera
 11. Skickar en stor kram till dig!!!

  SvaraRadera
 12. Knappt hinner man hämta sig från det ena förrän det kommer nya orosmoln på himmelen. Och flera samtidigt - tungt.... Tänker på dig/er och sänder många varma kramar!

  SvaraRadera
 13. Håller såklart alla tummar jag kan för dig och dina nära! Hoppas att det går bra! Själv ska jag "ta hand" om min mamma idag, som har haft behandling denna veckan, o inte mår så bra. Det är läskigt med sjukdomar, särskilt såna som har sitt eget liv... Och man vet ju aldrig när eller vem som drabbas, så man får ta hand om de man älskar. Sänder massa kärlek ♥ och kramar till dig! ♥♥♥

  SvaraRadera
 14. Jag önskar verkligen att det ska gå bra med din dotter och bror, skickar styrkekramar i massor.
  Kram Elsa

  SvaraRadera
 15. Skänker dig, din bror och dotter alla goda tankar. Har full förståelse på att du har svårt att fokusera och är orolig. Tätt dig i bilen och kör de milen så du får krama din bror och ro i själen. Då är du tillbaka till måndag för din dotter.

  SvaraRadera
 16. Förstår att det är jobbigt just nu, och att tankarna snurrar! Men jag hoppas att det går bra för både din bror och din dotter!

  Blogger har varit hopplöst den senaste tiden. Jag provade att ändra inställningarna från tidigare redigerare till uppdaterad redigerare. Då fungerar det bättre med radavstånden, som annars blir jättestora eller inga alls. Men för mig fungerar bildöverföringen bättre i den gamla redigeraren, så jag växlar inställningarna. Första lägger jag in bilderna, ändrar sedan inställningarna, skriver texten och publicerar. Värt ett försök...

  Kramar
  Elisabet

  SvaraRadera
 17. Vad jag hoppas att det går bra för din bror och din dotter. Förstår att det är ganska jobbigt för dig nu och att bloggandet ligger lågt. Att det blir pannkaka av bloggen beror nog inte på dig. Jag har också problem med radavståd o.d. Det är bloggen som gör det och det går inte att styra.
  Tänker på dig.
  Kram
  Anje

  SvaraRadera
 18. Vad det har kört ihop sig för dig och din familj just nu! Kan bara läsa och sucka och tänka på er!

  Den där bagatellen (i sammanhnaget) med bloggens radavstånd: Jag har samma problem! MÅste vara blogspot...

  SvaraRadera
 19. Håller tummarna opp, att det skall gå bra för brorsan o dottern..Det är inte roligt då man hela tiden skall tänka på om det är nått som kan va farligt el hur det kan gå...kram..

  SvaraRadera
 20. Så tråkigt för dig och familjen !!!Förstår att du vill vara nära din bror. Jag är likadan. Man känner sig ju så hjälplös på avstånd. Hoppas det ordnar sig för både din bror och dottern. En cysta behöver ju inte betyda elakhet. Även jag tänker på dig och hoppas det bästa !!! Stor kram Eva

  SvaraRadera
 21. Oh kära du, så tråkigt! Det är jobbigt när ens familj drabbas så hårt. Hoppas nu att allt ska gå bra. Tänker på dig och de dina.
  Hulda

  SvaraRadera
 22. Det är konstigt, att det tråkiga ofta händer samtidigt och så jobbigt att bo långt ifrån varandra då.
  Hoppas på det bästa.
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 23. Hejsan Maidi !
  Så tråkigt.Alltid är det något.Håller tummarna.
  Konstigt jag har mer reda på vad och hur mina bloggvänner mår och har för sig än min kusin i Nybro eller lillasyster Linköping. Nu ringde min väninna Maggan.Måste fnittra lite med henne.Vi har känt varandra sedan 1974.


  kram Mi

  SvaraRadera
 24. Hoppas att allt löser sig på bästa sätt även om det känns deppigt nu.

  Sköt om dig!
  kram ullis

  SvaraRadera
 25. Tråkigt med tunga besked hoppas det ordnar sig ,kramar Nette

  SvaraRadera
 26. Tråkigt när de kära inte är riktigt krya. Vi får tänka på dem och hoppas att det går bra för båda. Sköt om dig!

  SvaraRadera
 27. Förstår att det är tungt och bekymmersamt. Det är i sådana här situationer det är jobbigt att bo långt ifrån...jag bor också långt från min släkt - 87 mil...det är liksom inte åkt i "brådrasket". Skickar styrkekramar genom cyberspacen till dig...och håller tummar och tår och hoppas att allt ordnar upp sig. Jag är också en "sladdis"...barn nr 8 och det är 25 år mellan mig och äldstebror....så jag anar hur du känner det i och med det också....

  SvaraRadera
 28. Ja, livet är inte alltid snällt!
  Jag hoppas och önskar, att det ska utveckla sig åt rätt håll både för din bror och för din dotter!
  Efter allt du har gjort, så är du sannerligen värd det!!!
  Som alla andra - jag håller tummarna!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 29. Stora Styrke Kramar från mej.

  Kram Maggan
  http://vindsromantik.blogspot.com/

  SvaraRadera
 30. Uff...jeg håper det går bra med din bror og datter.
  Klem Fredrikke

  SvaraRadera
 31. Håller alla mina tummar för dig och dina kära, och skickar massor av styrkekramar genom cyberspace. Där färdas allt med rekordfart!
  När du vaknar en morgon om några dagar, må då allt ha vänts till ♥B♥R♥A♥

  SvaraRadera
 32. Maidi, jag hoppas att allt går bra både för din bror och din dotter...
  Kram

  SvaraRadera
 33. Skickar en varm vårhälsning till dig. Har i dag suttit ute i linne och fikat. När jag påttade i jorden så surrade en humla förbi. Skickar den vidare till dig med lite livmod...

  SvaraRadera
 34. Mandelblomman10 april 2011 18:30

  Håller tummarna för att allt skall bli bra....

  SvaraRadera
 35. Styrkekramar och så klart håller jag tummarna för att allt ska gå vägen för dina nära. Kram Katarina.

  SvaraRadera
 36. Ibland kommer visst tråkigheter men jag vill verkligen hålla tummarna att allt går vägen. Ha det så bra det går just nu.

  SvaraRadera
 37. Nu blev jag riktigt bedrövad för din skull och för de som inte är friska eller mår bra.

  Livet är oerhört tufft. Hoppas man kan ordna med din bror så att han mår bra och att man kommer underfund med vad det är och att det går att bota.

  Det kommer så fort när det kommer och man är aldrig riktigt förberedd fastän man tror att man är det.....märkligt.
  Och din dotter, vad skulle det vara så för nu då, kan man undra.....hoppas verkligen att det är av en snäll art som går att ta bort och så är det över sen.

  Jag håller alla tummar jag har och hoppas att det reder upp sig, fast ibland tror man ju inte det, men det gör det, på något sätt.

  Usch så ångestfyllt......

  Stora kramar från
  Agneta

  SvaraRadera
 38. Håller tummarna för att allt ska gå bra för de dina.
  Skickar dig massa varma styrkekramar.
  Hoppas solen ska ge dig ro i själen och styrka.
  Kram Helen

  SvaraRadera
 39. De är tufft ibland när sorgerna hopar sej. Jag förstår verkligen din oro över dottern, att inte riktigt veta vad det rör sig om blir man ju tokig över. Hoppas du kan komma till din bror som du så gärna vill, man blir extra rädd om de sina när det händer nåt och man vill vara nära. Håller tummarna för er att det går bra. Varma kramar, Birgitta

  SvaraRadera

Bloggintresserade

Bloggarkiv