Här huserar ett fruntimmer som börjat blogga på gamla dar. Jag kommer att skriva om allt som faller mig in. Hemmet, familjen, Jämtlandsstugan, trädgård men framför allt kommer nog mitt pysslande att ta överhanden.

tisdag 30 mars 2010

Snart är det Påsk

Ja nu är det faktiskt snart påsk fast jag fattar inte riktigt hur vi kommit så långt. Nu gäller det att njuta av varje dag ända fram till hösten för det går så fort, så fort.
Idag har jag sopat bort allt grus framför vår ingång här hemma fast det verkar nästan som om vi har hälften inne i hallen så hoppas nu att vi slipper dammsuga där varje dag.
Nu till Påsk-helgen har vi ordnat passning för 14-åringen som bor här hos oss och jag och gubben ska åka till torpet alldeles själva. Underbart!!!!! Fast Knutte ska ju med så klart.
14-åringar tycker inte det är så kul att vara utan Internet och att ha bara tre TV-kanaler och vi vill ju inte heller lämna henne vind för våg. Man vet aldrig vad en 14-åring hittar på om ingen ser till dom.
Vi har inhandlat 10 liter färg + en massa tillbehör för vi ska måla sovrummet där uppe om vi hinner det på två dygn.
Gubben var där uppe igen för några dagar sen och konstaterade att vattnet fungerar. Det fanns inte heller så många musspår enligt honom.
Jag brukar ha bättre näsa för det där med musspår så vi får väl se.

Blommorna jag visade för några dagar sedan har jag nu tillverkat en midsommarkrans av.
Man får lov att tycka vad man vill om min krans men som jag säger till de som retat mig för den
bl.a. på Facebook är att "Ni förstår inte den stora konsten".

Kram på er2 kommentarer:

  1. Det finns väl bara ett att säga om din midsommarkrans : SKITLÄCKER
    Bär den med stolthet och högt huvud

    SvaraRadera
  2. Lyckost er som kan tillbringa påsken i torpet. För oss dröjer det, alldeles för mycket snö och bara utedass.Vad andra tycker om din krans ska du helt strunta i. Jag tycker förresten den är jätteläcker.
    Kram // Eva

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Bloggarkiv